Nello en Patrasche

Nello's blond en Patrasche zijn de bieren van Hoboken!!
Nello's blond en Patrasche zijn artisanale bieren die Brouwerij De Arend naar een eigen recept heeft ontwikkeld.
De namen voor onze bieren Nello's blond en Patrasche zijn ontleend aan een boek uit 1872 van Louise de La Ramee (pseudoniem Ouida)
Nello's blond is een bier van hoge gisting met hergisting op fles. De hergisting op fles betekent dat ook na de afvulling dit bier een verdere smaakevolutie ondergaat. Dit noemt men het rijpen van het bier.
De mout van gerst, de zuivere hop en een vleugje koriander maken van Nello's blond een pittige dorstlesser!

Nello's blond is verkrijgbaar in een charmant houten kratje met 12x33cl, een stijlvolle geschenkbak van 24x33cl of in een grote fles van 75cl. Uiteraard schenkt U het best in het 'Nello en Patrasche glas' van 69cl.
Nello's blond is ook vertkrijgbaar in geschenkverpakking: een houten kistje met schuifdeksel met 1 of 2 grote flessen en een glas. Een stijlvol geschenk!
 
Schenktip: Nello's blond in 1 vloeiende beweging uitschenken zodat er een ruime schuimkraag ontstaat. De ideale schenktemperatuur bedraagt 6ºC. De gist blijft op de bodem van de fles.
Patrasche is een donkerbruin bier van hoge gisting met hergisting op fles.
Patrasche heeft een zeer zachte afdronk. Maar opgelet: hij heeft wel 8% alcohol!
Een bier voor echte fijnproevers!
De gebrande mout van gerst, de zuivere hop en een vleugje karamel maken van Patrasche een uniek bier in trappistenstijl.
 
Patrasche is verkrijgbaar in charmante kratjes van 12x33cl. Uiteraard schenkt U het best in het 'Nello en Patrasche glas' van 62cl. De ideale schenktemperatuur is 6ºC. De gist laat je in de fles. In 1 vloeiende beweging schenken en rustig genieten!